2012. február 9., csütörtök

Nokia 2630 classic Képernyővédő fólia 4db - Jelenlegi ára: 499 Ft -


1db termék vásárlása esetén 4db fólia kerül postázásra.
Aukció tárgya:
4db előlapi ultravékony/ultraclear képernyővédő / kijelzővédő / display fólia
FIGYELEM: Ehhez a típushoz lehet készleten többféle fóliám vagy igény esetén, kérésre be tudom szerezni a keresett fajtát (pl.: ultraclear, ultravékony; 3 rétegű vastag; tükör/tükrös; privacy (betekintés ellen védett, bizonyos szögből nézve már nem lehet látni a kijelzőt); anti finger, fingerprint (az újjlenyomat nem látszódik meg rajta; anti-reflection (tükröződésmentes), anti-glare (ragyogásmentes), stb. ).
Megrendelhető hozzá 3M-es Vikuiti DQC160, ARMR200, CV8, vagy ADQC27 típusú fólia is. Ennek átfutási ideje kb. 1, 5 hét.
Ha az aukció tárgyában szereplő terméken kívül az előzőekben  felsorolt termékekből is kíván vásárolni vagy rendelni, akkor annak feltételeiről érdeklődjön és egyben javaslom nézzen szét termékeim között:
Ide kattintva megtekintheti folyamatosan bővülő termékpalettámat.
Ha olyan készülékre keres fóliát, ami nem szerepel a termékeim között, akkor érdeklődjön. Az esetek 99%-ban be tudom szerezni a keresett típusra valót.
Származási hely: Németország
A termék minősége:
Több termék kipróbálása és tesztelése után döntöttem emellett a fólia mellett, mivel ez a termék kiváló minőségű anyagból, modern eszközök segítségével készül, ami képes megvédeni készüléke kijelzőjét a karcolástól, koszolódástól, és kisebb fizikai hatások negatív következményeitől, így növelve ezzel készüléke élettartamát és értékét.
A fólia főbb tulajdonságai:
- ultravékony, ultraclear;
- méretpontos: az adott típusú készülékre méretre van vágva; minden szükséges helyen (pl.: előlapi fényképezőgép, gombsor, hangszóró, mikrofon, stb. ) géppel van kivágva;
- nem ragasztós kivitelű;
- nagyon magas tapadási készséggel rendelkezik, de bármikor egyszerűen és maradéktalanul eltávolítható;
- üvegtiszta átláthatóság, sima felület a felrakás után azonnal (nem kell órákat várni míg tiszta, átlátható lesz a kijelző);
- különösen ajánlott és alkalmas nagyfelbontású kijelzőkhöz.
Kapcsolatfelvétel illetve hogyan kell a fóliát a kijelzőre felhelyezni:
az aukció lezárása után KÉT DARAB E-MAIL ÜZENETET kap.
FONTOS: az aukciós oldalon regisztrált e-mail címre érkeznek az üzenetek (kérem ellenőrizze, hogy a regisztrált e-mail címe él-e még)
Ha nem kap semmilyen értesítést, akkor NÉZZE MEG A SPAM-ek KÖZÖTT!!!
Az egyik üzenetben az aukciós oldal üzemeltetője értesíti a vásárlásról.
A másik üzenetben (ezt én készítettem), pedig minden szükséges információ (szállítási feltételek, bankadatok, számlaszám, postaköltségek, garanciák, stb. ) szerepel. Ezen túl szerepel benne egy internetes elérési útvonal (kérem ezeket az adatokat másolja és ne manuálisan gépelje be), felhasználói névvel és jelszóval, ahonnan letöltheti ’ pdf’ formátumban képekkel és egy rövid leírással a fólia felrakásának részleteit. Innentől már csak némi kézügyesség szükséges és kész is.
Ezután ha a kedves vásárló az aukció lezárását követő 1 héten belül nem jelentkezik (tehát eredménytelen a kapcsolatfelvétel), akkor automatikusan negatív értékelést kap és az aukciós oldalt üzemeltetőjét értesítem erről.
Mivel az e-mail üzenetekben minden információ szerepel és a telefont csak ritkán tudom felvenni (tehát ha 10* hív egymás után és elsőre nem veszem fel, akkor a következő 9 alkalommal sem tudom felvenni), ezért a kapcsolattartásra az e-mail üzenetet javaslom. Ha mégis SOS közlendője van kérem SMS üzenetet küldjön!!!
Szállítás:
Több terméket is postázok egyben így több tétel vásárlása esetén a küldés költségén is tud spórolni, mivel minden esetben csak 1 postaköltség a fizetendő.
Postai úton küldöm a vevő kérése szerint.
A termék Magyarországról kerül küldésre, így a vásárlást követő 1-2 napon belül kezében lehet a vásárolt termék.
A postaköltség összegével és a szállítással kapcsolatban minden információt megtalál a "Szállítási és garanciális feltételek" fülre kattintva
Egyéb költségek:
NINCS egyéb költség mivel csomagolási és egyéb költséget nem számítok fel. Így minden esetben a vételár + a választott küldési forma költsége az utalandó vagy számlára befizetendő összeg.
Mindenkinek jó licitálást és vásárlást kívánok.Jelenlegi ára: 499 Ft

Az aukció vége: 2012-02-08 23:45
. Nokia 2630 classic Képernyővédő fólia 4db - Jelenlegi ára: 499 Ft

Fontos