2012. február 21., kedd

A Sógun orgyilkosa 1-2. rész (2dvd)-bontatlan! - Jelenlegi ára: 1 490 Ft +

A Sógun orgyilkosa 1-2. rész (2dvd):
Eredeti dvd, bontatlan!
Magyar hang és felirattal.
Tartalom:
A sógun orgyilkosa 1.:
Tartalom: Ogami Itto a sógun leghűbb szamurája, aki nem kérdőjelezi meg gazdája parancsait, és kegyetlenül végez annak ellenlábasaival. Amikor viszont hazatér, szerető férj és gondoskodó apa válik belőle. A sógun azonban egyre inkább elveszti az eszét, és félteni kezdi hatalmát Ogamitól, ezért bérgyilkosokat küld ellene, akik azonban csak Azamit, Ogami feleségét ölik meg. A gazdátlanná vált szamuráj ezután bosszút esküszik, és kisfiával, Daigoróval együtt számol le a sógun csatlósaival.
A sógun orgyilkosa egyike a legjobb és legvéresebb szamurájfilmeknek, nem véletlen, hogy még Quentin Tarantinót is megihlette a Kill Bill készítésekor. Olyannyira, hogy annak második részében egy rövid részlettel is tisztelgett a film előtt.
A magyar kiadás egyedülálló a világon, hiszen az alap extrák mellett megtalálható rajta a Magányos farkas és farkaskölyök (Lone Wolf and Cub) című sorozat első két része is, amelyekből A sógun orgyilkosá-t összevágták. A duplalemezes, exkluzív kiadás tehát három filmet kínál egy DVD áráért. Különlegesség a kétoldalas, kifordítható borító is, amelynek egyik oldala a kultikus A sógun orgyilkosa, a másik pedig a Magányos farkas és farkaskölyök (Lone Wolf and Cub) címét és borítóképét tartalmazza. Ezzel gondolva a gyűjtőkre.
A Sógun orgyilkosa 2.:
A gazdátlanná vált szamuráj, Ogami Itto és kisfia, Daigoro tovább folytatja bosszúhadjáratát a második részben. Végtelen útjukat ezúttal a különböző bérgyilkosok mellett egy kiábrándult szamuráj, Magomura Kanbei is keresztezi, aki azonban kiérdemli Ogami tiszteletét, mikor az megérzi benne az igazi harcos lelkét, ezért nem küzdenek meg, hanem kiegyeznek döntetlenben.
Ogami később megment egy fiatal lányt, aki helyett önfeláldozóan felvállalja a rá kirótt kínzást is, de a sokszoros túlerőben lévő ellenséggel lezajló végső összecsapás során már nem tanúsít senki iránt sem könyörületet...
 



Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Az aukció vége: 2012-02-20 23:28
. A Sógun orgyilkosa 1-2. rész (2dvd)-bontatlan! - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Fontos